21.11.09

Motörhead - Vorst Nationaal 5/11/2009


Na een iets te lange omweg langs oa de basiliek van Koekelberg ruim een half uur later aangekomen in Vorst dan voorzien. Hierdoor de set van de bekende Belgische metalband van het befaamde RoadRunnerRecs Spoil Enginge net gemist.


Na onszelf te hebben voorzien van een mooie hoeveelheid gerstenat, was het slechts een klein halfuur geduld oefenen en positie in te nemen om een overweldigend Motörhead te zien opkomen! Dit concert was zoals het moet zijn: niet te veel boe of ba, gewoon 'bukken en gas geven', zoals men in de (Noorder-)Kempen zegt. Meerdere nieuwe nummers van het recente album 'Motorizer' afgewisseld met klassiekers als 'Overkill' en 'Ace of Spades'. Verder nog een overweldigende drumsolo, en zelfs Motörhead akoestisch (Whorehouse Blues).


Samengevat een meer dan geweldige set dito sfeer! Enige minpunt was naar mijn bescheiden mening de kwaliteit van het geluid op onze positie (rechts ca 15m voor podium op middenplein). Van drums enkel basdrum en snare goed hoorbaar, veel galm op gitaar, en vocals (vooral in begin) veel te stil!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten