23.11.09

I Hate Techno - JH Slot 22/11/2009

Het Rijkevorselse Embodiment Of Fire opende met een zeer geslaagde combinatie van punk, metal en hardcore. Snoeiharde metalriffs, harde beatdowns,... kortom: een dijk van set van een dijk van een band waar vooral het hardcore-wereldje zeker op zit te wachten!

Limburgers in de boereKempen? Reeds goede ervaringen mee gehad, en ook deze keer niet anders! Singalong-hardcore met herkenbare zanglijnen zoals die van zowel Zeke als Madball als Volbeat. Korte maar krachtige nummers. De kerels van Havoc hebben duidelijk een brede muzikale smaak, en terecht! Havoc zou niet misstaan op de affiche van Groezrock!

Door de lichte afgang van lokale undercover-politie (!!!) vrijwel de hele set van Vogue gemist. Blijkbaar mag je niet op een auto dansen, behalve als de eigenaar zelf ook op zijn auto staat! Jammer dat een geldig keuringsbewijs ontbrak!

After All tourde een enkele maanden geleden nog met het Amerikaanse Agent Steel en gaf ook in Wortel het beste van zichzelf met een vrij lange set. Trashmetal op zijn best: snoeiharde drumriffs, dito gitaarriffs en de stem van Bruce Dickinson op speed!

Afzakken naar een '30+fuif van de voetbal' is altijd lachen! Amper volk aanwezig, maar de geweldige discjockeys maakten alles goed! De beste classic rock en zelfs disco kwamen aan de beurt! Weer zo'n avond waar men zich afvraagt hoe men is thuis geraakt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten